Şehit Lütfi Gülşen Anaokulu
Şeyh Şamil Mah. 3. Etap 17360 Ada 168. Sok. No1 Eryaman Etimesgut/ANKARA
0 (312) 2824370

VİZYON

Eğitimde kalite denildiğinde akla ilk gelen kurum ve Ankara’nın tercih edilen ilk anaokulu olmak.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında , özgüvenli, üreten, üretirken öğreten ve bunu hayat boyu süren bir alışkanlık haline getiren, Milli Değerlerine sahip çıkan, ülkesini seven, araştıran, sorgulayan ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2003 Yılında Ankara Valiliği tarafından Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanı içindeki ´En Başarılı Kurum´ ödülüne layık görülmüştür. Bu Onurun ağırlığını bilerek her yıl ilk günkü heyecanımızla Eğitim -Öğretim çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Ankara genelinde uygulanan ´Atıktan Robota´ yarışmasının koordinatörlüğünü de üstlenmiş olmaktan gurur duymaktayız.Ayrıca çeşitli projelerde aldığımız ödüller kurumumuz ve öğretmenlerimizin başarısına şevk vermeye devam etmekte...
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim